Articles in Category: Schoenen

Overknee laarzen

Overknee laarzen
Overknee laarzen zijn bij ShoeZilla de meest favoriete laarzen van het moment. Ze zijn deze winter 2015/2016 de must-haves. Op Shoezilla vind je de perfecte overknee laarzen in onze uitgebreide collectie. Van Overknee laarzen met hoge hak tot aan overknee laarzen met een robuste zool.

Shabbies schoenen

Shabbies schoenen
Shabbies schoenen zijn er in alle soorten en maten. Er zit gegarandeerd een model en kleur tussen dat helemaal naar je smaak is. Shabbies doen het goed in alle seizoenen en passen bij de meeste outfits. Boots zijn sowieso tijdloos, trendy en een fijne afwisseling van andersoortige schoenen. 

Uggs kopen in amerika

Uggs kopen in amerika
Wil je uggs kopen in Amerika, dan is het verstandig om even te kijken of je daadwerkelijk goedkoper uit bent, tenminste..als dat de reden is dat je uggs in Amerika wilt kopen. Uit ervaring weten we dat de meeste Uggs in Amerika niet veel goedkoper zijn dan in Nederland. Bovendien zijn er maar weinig winkels die de Uggs uit Amerika rechtstreeks naar Nederland verzenden.

Goedkope Uggs

Goedkope Uggs
Het bekende schoenenmerk UGG australia biedt een zeer uitgebreide collectie schoenen en laarzen voor dames, heren en kinderen. De ontwerpen van dit merk zijn gericht op comfort en een lange levensduur. Dit betekent dat echte Uggs lang draagbaar zijn en daarbij makkelijk zitten. De schoenen bieden een zacht voetbed en de voet heeft alle ruimte om makkelijk en vrij te kunnen bewegen. Met een paar Uggs ben je dus verzekerd van schoenen die niet alleen mooi zijn en prettig aanvoelen.